Fotografie

Met een enorme liefde voor fotografie zetten wij ons elke dag voor de volle 200% in voor de mooiste, leukste en meest uitdagende foto-opdrachten!

Bekijk het aanbod

Hoogwaardige fotografie voor een uitstraling die bij jouw business past

Doe jij je anders voor dan je bent? Wij denken van niet.Voor fotografie is dit helaas vaak een ander verhaal.Veel beeldmateriaal dat wordt gebruikt voelt niet echt.Te gepolijst, te surrealistisch en het vertelt niet wie je bent. Herkenbaar?

Fotografie is goed als het klopt en past bij de organisatie; denk aan formeel versus informeel, kleurrijk versus zakelijk, een gemoedelijke club versus een multinational. Blijf alsjeblieft weg van stockfotografie.

Het maken van mooi en krachtig, maar vooral veelzeggend beeldmateriaal is wat wij doen. Wij denken van begin tot eind met je mee. Zo werken wij vanuit een doordacht concept om zo pakkend beeld te creëeren. De (na)bewerking verzorgen wij tot in de puntjes.

Concept

Wij fotograferen altijd vanuit een voorbedacht plan en concept. Zo maken we uniek beeldmateriaal dat 100% aansluit bij jouw bedrijf.

Concept

We werken altijd vanuit een concept. Dat is een voorbedacht plan waarin we precies vastleggen wat we gaan fotograferen en in welke stijl. Voor iedere klant willen we namelijk iets unieks maken dat volledig past bij het bedrijf.

Fotografie

Margot is allround fotograaf en daardoor kan ze allerlei verschillende beelden maken. Of het nou gaat om product-, portret of bedrijfsfotografie. Vaak is het juist een mix van deze expertises!

Beeldbewerking

De finishing touch van een mooie foto is de beeldbewerking. Extra tijd en aandacht zorgt voor professioneel beeldmateriaal. Ik stem daarom alle foto’s in Lightroom op elkaar af voor een matching look- en feel.

Portfolio

Allround fotografie

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van mooi beeldmateriaal! Of je nu op zoek bent naar portretfotografie, professionele bedrijfsfoto’s of overheerlijke foodfotografie: onze uitdaging is om jou, je bedrijf of merk zo goed mogelijk in beeld te brengen.  

Aanbod

Fotografie

€995
Professioneel beeldmateriaal is onmisbaar op je website. Jouw verhaal krachtig verteld met prachtige foto's.
Inclusief
 • Moodboard dat de basis vormt voor de look & feel van de foto's
 • Fotografie plan met uitgewerkte briefing en planning
 • Quitclaim voor modellen
 • 4 uur fotografie op locatie
 • Studio op- en afbouw en testen belichting
 • Uitzoeken en nabewerken beeldmateriaal
 • 24/7 toegang tot persoonlijke beeldbank
 • Download foto's in lage- en hoge resolutie. Deze zijn geschikt voor zowel de website, social media, als drukwerk
 • Aantal opgeleverde foto's is afhankelijk van het bedachte concept. Dit wordt voorafgaand aan de shoot besproken
Exclusief

Reiskosten, reistijd van- en naar de besproken locatie(s) en eventuele parkeerkosten (45 per uur + €0,45 per gereden km)

Extra's

Een visagist, stylist of geschikte locatie nodig? Met een team van fijne partners kunnen wij de shoot van A tot Z voor je uit handen nemen!

  • Visagie: +€395 per dagdeel
  • Vrijstaand maken: +€35 per foto
  • Extra foto's ter bewerking: +€25 per foto
  • 8 uur fotografie i.p.v. 4 uur: €1795
  Tim Fleijsman
  Begeleider en coach
  Ik heb bij Margot en Aniek een website op maat laten maken inclusief huisstijl, logo en fotografie. Het geheel is naar mijn mening en wensen heel mooi geworden en krijg veel positieve reacties op mijn website. Ze zijn fijn in de omgang en willen echt iets neerzetten waar ze ook trots op kunnen zijn. In de ontwikkelingen van mijn bedrijf blijf ik dan ook met ze samenwerken.
  Krista van Oudheusden
  Eigenaar AtKris Studio
  De dames van Studio Flabbergasted hebben voor mij een prachtige en goed werkende website gebouwd. Ik ben vooral onder de indruk van de communicatie, de gestructureerde werk aanpak en de fotografie. Ik krijg veel positieve reacties op de website en hoop zeker in de toekomst nog meer samen te werken met Aniek & Margot.
  Rebecca Scherpenisse
  Eigenaar Scherp Interieur
  Aniek en Margot hebben fantastisch werk geleverd. Alles is mooier geworden dan ik van te voren had kunnen bedenken. Huisstijl, foto's en de website zijn enorm professioneel aangepakt en ze denken goed mee. Echt een aanrader!